honlap

Jövő tanévi étkezési nyilatkozatok

Kedves Szülők!

Csatoltan megküldjük Önöknek a következő tanévi étkezés igényléshez szükséges nyomtatványokat. A nyilatkozatokat az alábbiaknak megfelelően kérjük kitölteni:

– 1. sz. nyilatkozat: abban az esetben szükséges kitölteni, ha valaki ingyenes, vagy kedvezményes árú étkezést vesz igénybe. (Ingyenes étkezés: R. Gy. K. határozattal rendelkezők. Kedvezményes étkezés: tartós beteg, SNI, nagycsaládos. Tartós beteg: a nyilatkozathoz csatolni szükséges az orvosi igazolást. SNI: a nyilatkozathoz csatolni szükséges a szakvéleményt. Nagycsaládos: az 1. sz. nyilatkozathoz csatolni kell a 2. sz. nyilatkozatot is!)

– 2. sz. nyilatkozat: nagycsaládos nyilatkozat, csak az 1. sz. nyilatkozattal együttesen érvényes.

– 3. sz. nyilatkozat: abban az esetben szükséges kitölteni, ha valaki online bankkártyás, illetve átutalásos fizetési módot kíván választani.

– 4. sz. nyilatkozat: abban az esetben szükséges kitölteni, ha a szülő az előző három nyilatkozat egyikét sem töltötte ki, tehát a készpénzes, személyes befizetést választja és semmilyen kedvezményt sem vesz igénybe (teljes árú befizetés).

Ahhoz, hogy az augusztusi befizetéshez a GESZ az érvényes nyilatkozatokat figyelembe vegye, kérjük, hogy a helyesen kitöltött, aláírt dokumentumo(ka)t az iskola portáján legkésőbb 2020. július 10., péntekig leadni szíveskedjenek!

Köszönjük az együttműködésüket!

Üdvözlettel: Iskolavezetés

Nyilatkozatok:

1.sz. nyilatkozat
2.sz. nyilatkozat
3.sz. nyilatkozat
4.sz. nyilatkozat

Ajánló
Kedves szülők, hozzátartozók! A végzős diákjaink ballagási ünnepsége az alábbi…